Promovimi i Katalogut Te Projektosh per te Jetuar

ISBN: 000-0000-000-00-0| Published: 2017-05-25 559 - Viewers

Ne vazhden e kolanes se botimeve, te Arkivit Qendror Teknik te Ndertimit dhe Ministrise se Zhvillimit Urban u organizua eventi, i cili mori ne analize punen e grave dhe vajzave arkitekte e konstruktore ne fushen e ndertimit per periudhen kohore 1945 - 1990. Veprat e ketyre projektueseve, te ruajtura ne AQTN, u listuan dhe u paraqiten ne formen e nje katalogu. Ky botim, permbledh veprat e 122 zonjave arkitekte dhe konstruktore ne periudhen para viteve '90-te, pjese e pasurise se Arkivit Qendror Teknik te Ndertimit. "Te projektosh per te jetuar-projektuese 1945-1990", u realizua nen kujdesin e Ministres Gjermeni dhe punes se ekipit te perkushtuar te Arkivit Qendror Teknik te Ndertimit.

Autoret: Eglantina Gjermeni, Gjergj Thomai, AQTN, MZHU

Duhet të jeni të Identifikuar qe të pelqeni/vlersoni postimin!

(0) Comments

You need to Log In to comment this post!