Aktivitete

Post Image
Published: 2017-07-21
By: Gjergj Islami, Denada Veizaj, Gjergj Thomai Enrico Fontanari

Ekspozita Under Pressure

Arkitektura e periudhes se komunizmit ne Shqiperi vendoset per here te pare nen fokusin e nje audience nderkombetare, pe...

Posted: 2019-11-14 10:01:54
Lexo me shume!
Post Image
Published: 2017-05-25
By: Eglantina Gjermeni, Gjergj Thomai, AQTN, MZHU

Promovimi i Katalogut Te Projektosh per te Jetuar

Ne vazhden e kolanes se botimeve, te Arkivit Qendror Teknik te Ndertimit dhe Ministrise se Zhvillimit Urban u organizua ...

Posted: 2019-11-12 19:39:40
Lexo me shume!
Post Image
Published: 2016-12-05
By: AQTN

Promovimi i Botimeve Urat dhe Ujesjellesat

Promovimi i botimeve Urat dhe Ujesjelles, u bë në Fakultetin e Inxhinjerisë së Ndërtimit, në bashkëpunim me MZHU!...

Posted: 2019-11-10 12:54:08
Lexo me shume!
Post Image
Published: 2016-11-08
By: Denada Veizaj, Gjergj Islami, Gjergj Thomai

Stacionet nje udhetim Arkitektonik 1945 -1990

Kjo ekspozitë, është një tentativë për të kthyer vëmendjen në një kapitull të pashkruar të historisë së ar...

Posted: 2019-11-13 15:17:03
Lexo me shume!
Post Image
Published: 2016-10-21
By: UMT dhe AQTN

Veprat Qe Ndertuan Histori

Më datë 21 tetor 2016 , Universiteti Metropolitan në bashkëpunim me Arkivin Qëndror Teknik të Ndërtimit çelen ek...

Posted: 2019-11-10 22:39:26
Lexo me shume!
Post Image
Published: 2016-10-06
By: AQTN

Takim me Projektuesit 2016

Me datë 06.10.2016, Arkivit Qëndror Teknik i Ndërtimit, zhvilloj një takimi të përbashkët me projektuesit, në ku...

Posted: 2019-11-13 12:49:18
Lexo me shume!
Post Image
Published: 2015-12-16
By: Gjergj Islami, Gjergj Thomai, Marsida Tuxhari

Ndertesa te Barrdha

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Arkitektures dhe Urbanistikes, Ministria e Zhvillimit Urban, Arkivi Qend...

Posted: 2019-11-13 05:02:09
Lexo me shume!
Post Image
Published: 2015-06-18
By: Arkivi Qendror Teknik i Ndertimit

Takim Pune me specialistet e fushes se Ndertimit

Me datë 18.06.2015, pranë Arkivit Qëndror Teknik të Ndërtimit, u zhvillua takimi i përbashkët pune nga drejtuesit...

Posted: 2019-11-12 05:39:25
Lexo me shume!
Post Image
Published: 2015-04-22
By: Gjergj Islami, Gjergj Thomai

Banesat e Parafabrikuara

Në datë 22.04.2015, ora 18:00 në Galerinë e Arteve, salla "Motra Tone" u hap ekspozita me temë: "Banesat e Parafabr...

Posted: 2019-11-12 22:40:36
Lexo me shume!
Post Image
Published: 2014-06-22
By: AQTN, MZHU

20 Vjetori i Krijimit te Arkivit Qendror Teknik Te Ndertimit

Me rastin e 20 vjetorit të krijimit të Arkivit Qëndror Teknik i Ndërtimit, Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit...

Posted: 2019-11-14 19:08:17
Lexo me shume!
Post Image
Published: 2013-12-07
By: AQTN

Vlerat kombetare, kulturore e historike

Arkivi Qëndror Teknik i Ndërtimit dhe Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit organizuan me datë 07/12/2013 një ak...

Posted: 2019-11-10 02:32:39
Lexo me shume!