Fondi Arkivor Infrastrukturë

Ky fond ka në administrim dhe mirëmban 2 430 dosje me 39 000 fletë të dokumentacionit (grafik dhe shkresor) të projekteve të h/centraleve, porteve dhe linjave prej viteve 1926 deri 1990 ku të specifikuara janë :

  • Dokumentacione të projekteve të N/Stacioneve.
  • Dokumentacione të projekteve të Linjave të tensionit të ulët dhe të lartë.
  • Dokumentacione të projekteve të H/Centraleve.
  • Dokumentacione të projekteve të porteve.

Last updated 30/01/2017

Fillimi

Na ndiqni në Facebook për të rejat më të fundit
2017 © AQTN. All rights reserved.