Takim me projektues viti 2016

Takim me Projektues Me datë 06.10.2016, Arkivit Qëndror Teknik i Ndërtimit, zhvilloj një takimi të përbashkët me projektuesit, në kuadrin e bashkpunimit dhe shkëmbimit të ideve në fushën e projektimit dhe zbatimit.

 • .Në ambjentet e A.Q.T.N..
 • ark. A. Shtylla.
 • ing. F.Balla, ing. R.Kotte, ing. E. Xhediku
 • Min. e M.ZhU. E. Gjermeni ,
 • Min. e M.ZhU. E. Gjermeni .
 • Min. E. Gjermeni, ark. V.Kapo, urb. Gj. Thomai
 • Në ambjentet e A.Q.T.N.
 • Të ftuarit në pritje,,
 • jquery carousel
 • Brenda Zyrave te Arkivit
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Lista e Arkitektëve dhe Inxhinierëve të takimit:

 • Spiro Bakallbashi, Petrit Hoxha
 • Spartak Bagllamaja, Elmaz Xhediku
 • Arben Shtylla, Farudin Hoxha
 • Isan Prushi, Fitim Ballo
 • Rafael Kotte, Shpresa Kotte
 • Kujtim Meka, Ark. Pirro Vaso

Fillimi

Na ndiqni në Facebook për të rejat më të fundit
2017 © AQTN. All rights reserved.