Banesat e Parafabrikuara Histori me Beton

Flete Palosje Në datë 22.04.2015, ora 18:00 në Galerinë e Arteve, salla "Motra Tone" u hap ekspozita me temë: "Banesat e Parafabrikuara - Histori me Beton".   Kjo ekspozitë vjen në kuadrin e bashkëpunimit të Ministris së Zhvillimit Urban (MZHU) dhe Universiteteve, në bazë të marrëveshjeve të firmosura nga Ministri i MZHU dhe Rektorateve përkatës.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • slideshow jquery
 • 19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Organizatorët e kësaj ekspozite janë:Gjergj Islami: Zv.Dekan i Faklutetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës në Universitetin Politeknik të Tiranës (UPT)
Gjergj Thomai: Drejtori i Arkivit Qendror Teknik të Ndërtimit (AQTN)

Fjalen e hapjes e mbajti drejtori i Arkivt Qendror Teknik të Ndërtimit (AQTN) Z.Gjergj Thomai
Me pas përshendeten edhe:
- Znj. Eglatina Gjermeni (Ministre e Zhvilimit Urban)
- Andrea Maliqari (Dekan i Faklutetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës në UPT)
- Gjergj ISlami (Zv.Dekan i Faklutetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës në Universitetin Politeknik të Tiranës (UPT))

Fillimi

Na ndiqni në Facebook për të rejat më të fundit
2017 © AQTN. All rights reserved.