Promovimi i Katalogut TË PROJEKTOSH PËR TË JETUAR - Projektueset 1945-1990

Promovimi i Katalogut - Në vazhdën e kolanës së botimeve, të A.Q.T.N. dhe M.Zh.U. u organizua eventi, i cili mori në analizë punën e grave dhe vajzave arkitekte e konstruktore në fushën e ndërtimit për periudhën kohore 1945 - 1990,. Veprat e këtyre projektueseve, të ruajtura në AQTN, u listuan dhe u paraqitën në formën e një katalogu.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Ky botim, përmbledh veprat e 122 zonjave arkitekte dhe konstruktore në periudhën para viteve ’90-të, pjesë e pasurisë së Arkivit Qendror Teknik të Ndërtimit. “Të projektosh për të jetuar – projektuese 1945 – 1990”, u realizua nën kujdesin e Ministres Gjermeni dhe punës së ekipit të përkushtuar të Arkivit Qendror Teknik të Ndërtimit.

Fillimi

Na ndiqni në Facebook për të rejat më të fundit
2017 © AQTN. All rights reserved.